Ekastiga Gårdsbutik

I butiken säljer vi detaljstyckat vakuumförpackat lammkött. Helt eller halvt ekologiskt lamm går att beställa sept-nov, styckas efter kundens önskemål. Kravgodkänt nötkött kan beställas i 25 kilos låda hela året. Vi säljer också lammleverpastej, fårkorv, ölkorv och kallrökt fårfiol.

Vackra, lockiga får- och lammskinn säljer vi också. De mjuka lammskinnen är lämpliga till barn, och fårskinnen som är lite grövre passar bra att sitta på, ha på golv eller till heminredning. 

Sömnad i lammskinn utföres av Eva. En del av utbudet kan du se i bildspelet till höger. Bland annat syr vi västar, vantar, mössor, inneskor, nallar, boer, kuddar, dynor, åkpåsar, pulsvärmare och gungfår.

I butiken säljer vi också sylter och geléer från Havängsprodukter och Bleckenstads Gårdsbutik. Från Gunnarshögs Gård har vi kallpressad rapsolja samt tvål, hudkrämer och bodylotion. Vi säljer även lokalproducerad honung från Hallbergs Bigårdar i Sösdala samt knärullad senap och Farmors Salladsdressing från Senapsfabrikörn på Visingsö. 

 Öppettider

5

Lördagar kl. 10-16

Röda dagar stängt.

 

 

 

 

    Styckningsdatum

 

Lamm: 28 april

            prel 19 maj

            prel  9 juni

               

Nöt:   12 maj

 

Ring och beställ!

 

För beställning ring 0738024288.

Nyheter

 

Söndagen 7 maj kommer vi att ha lammsläpp.

Mer info kommer snart.

 

Vill ni ha 1/1 eller 1/2 lamm, ring och beställ, så vi kan boka en datum med er.

Vi styckar på fredagen och på lördagen finns sen färskt detaljstyckat kött.

Ring och beställ. 073-8024288